De feestdagen komen eraan. En dat betekent dat het weer tijd is voor de traditionele feestgerechten. Want er is niets gezelliger dan samen met familie en vrienden genieten van een lekkere maaltijd. Bij slagerij D’haens vindt u heerlijke fondue, -gourmet- en gezelligheidsschotels. Maar ook onze eindejaarsklassiekers...
Het barbecueseizoen is geopend! We kunnen weer gezellig samenkomen en vlees grillen! Steek je barbecue maar al aan want wij geven je tips en tricks voor een heerlijk resultaat! 1. Besteed voldoende aandacht aan de voorbereiding Om vlees te grillen op de barbecue, is een goede...
Slow cooking is een eenvoudige methode om vlees te bereiden in de oven of op de barbecue. Door het vlees langzaam te laten garen op een lage temperatuur, krijgt het de nodige tijd om extra mals te worden en smaak op te nemen. Denk bijvoorbeeld aan...
Niets zo vervelend als een taai stuk vlees waar je minutenlang op moet kauwen. Wil jij taai vlees koste wat het kost vermijden? Dan hebben wij enkele tips voor jou. Kies voor kwaliteitsvlees Onze beste tip? Koop je vlees bij een culinaire slagerij zoals Slagerij D'haens...
Omdat onze medewerkers zonder twijfel een rustmomentje verdienen, sluiten wij van maandag 4 tot en met donderdag 14 april. Onze winkel én webshop zijn die periode beiden gesloten. Zo kunnen we weer met opgeladen batterijen en frisse energie aan de slag om jou van onze heerlijke...
Vlees marineren vraagt niet veel werk, maar wel veel geduld. Eens je de smaak van marinade te pakken hebt, wil je niets anders meer. Wij leggen je uit hoe je lekker en eenvoudig kan marineren, en geven nog enkele nuttige tips mee. De basis van een...