La dolce vita! Iedereen kent deze op en top Italiaanse uitspraak wel. Italië is gekend om zijn mooie landschappen en lekker eten. Ook op het gebied van vlees weten ze wat lekker is. Fijndooraderd met een fluweelzachte smaak: Scottona vlees is topvlees van Italiaanse bodem! Oorsprong...
Je hebt ze vast al eens gezien. Koeien met een ros-bruine vacht en grote naar voren gerichte hoorns. Deze Limousin runderen komen oorspronkelijk uit Frankrijk maar worden nu ook in andere streken en landen gekweekt. Het Limousin vlees is zeer mals en heeft een unieke smaak. Het is...
Vlees en barbecue. Ze vormen het perfecte duo. Maar welk vlees is het meest geschikt voor op de barbecue? Wij leggen voor jou de lekkerste stukken barbecue vlees op de rooster en geven je tips voor een perfecte bereiding. Varkensvlees op de barbecue Varkensvlees blijft populair...
Onze collega Tessa heeft onlangs haar slagersdiploma behaald, en dat verdient een feestje. Op zaterdag 6 juli 2019 nodigen wij al onze klanten uit om vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur deze geweldige prestatie samen met ons te vieren. Een hapje en een tapje kunnen natuurlijk...
Tessa versterkt slagerij D’haens al iets meer dan 7 jaar en behaalde onlangs haar slagersdiploma bij Syntra in Sint-Denijs-Westrem. Tijdens deze 3-jarige opleiding stond ze steeds haar mannetje in een – op 2 vrouwen na – exclusieve mannengroep. De focus lag in het eerste jaar op...
Van vis is algemeen geweten dat het gezonde Omega 3-vetzuren bevat, maar wist je dat je daar nu ook varkensvlees aan toe kan voegen? Het vlees van het Bel’vidha varken is het eerste dat rijk is aan dit belangrijke, gezonde vetzuur. Het is niet enkel gezond...