De corona-uitbraak gooide bij iedereen roet in het eten. Een onberispelijke kwaliteit en service – ook in tijden van crisis – blijft voor onze slagerij zeer belangrijk. Daarom hebben wij meteen de koe bij de horens gevat en de mogelijkheid om online te bestellen uitgerold. Als extra dienstverlening...
Aubrac runderen zijn authentieke Franse runderen die voornamelijk ten zuiden van het Centraal Massief grazen. Ze behoren ook wel tot wat men het “oude Aubrac ras” noemt. Kenners durven zelfs zeggen dat Aubrac hét beste runderras in Frankrijk is. Maar wat typeert nu net een Aubrac...
Ook wij willen ons steentje bijdragen om verdere escalatie van de besmetting met corona te voorkomen. Intern werden er verschillende maatregelen genomen in functie van maximale hygiëne. Zo zullen er preventief geen proevertjes meer aangeboden worden in de slagerij. Voorlopig zijn er ook geen gezelligheidsschotels beschikbaar...
Ben je op zoek naar een heerlijk stukje vlees dat mager, mals en licht verteerbaar is? Dan maak je met kalfsvlees de perfecte keuze! Deze vleessoort behoort tot een van de belangrijkste die in België en Europa geproduceerd wordt. Kalfsvlees heeft niet alleen een subtiele en...
Het oude Aubrac ras vanaf 6 maart in onze slagerij te verkrijgen Vanaf 6 maart kan je in onze winkel rundvlees van het oude en exclusieve Aubrac ras verkrijgen. Dit vlees werd in eigen huis 4 weken gerijpt. Het vlees is mals en kruidig, heeft karakter...
De carnavalsgekte in Aalst gaat binnenkort van start. We voelden het alvast kriebelen en toverden onze slagerij voor 1 dag om tot opnamestudio. Samen met ons geweldig enthousiaste team namen wij onze eerste carnavalsvideo op. Het resultaat kan je hieronder bewonderen! Om de innerlijke carnavalsmens te...