INGREDIËNTEN (voor 4 personen) 4 Bio Limousin steaks 150g verse erwten 100g verse peultjes 1 bos radijzen 1 teen knoflook zonnebloemolie sojasaus 1 lente-ui boter peper en zout Voor de bearnaise 4 eierdooiers 350 g geklaarde boter cayennepeper zout 2 el fijngehakte verse dragon 1 el...
INGREDIËNTEN 4 steaks Blonde d’Aquitaine 1 zoete ui 3 teentjes knoflook 300 g pastinaak 300 g selder 300 g aardappelen (bintjes) 2 el verse tijmblaadjes 2 el rozemarijntakjes sap van 1 citroen 250 ml slagroom 150 ml volle melk 150 g oude kaas, geraspt 200...
INGREDIËNTEN 800 g lendebiefstuk Aubrac, in sneetjes van 4 cm dik 2 grote frietaardappelen 50g de gezouten boter 4 taartjes met seizoengroenten Voor de saus Pinot noir: 35g sjalot, fijngehakt 2 dl Pinot noir 1 dl water 1 blokje kalfsfond 25 g suiker 100 g...
INGREDIËNTEN 500 g kalfsfilet in 4 stukken 500 g spruiten Appelen 1 takje rozemarijn Handvol walnoten 1 eetlepel bruine suiker 50 g boter 2 eetlepels olijfolie Peper en zout [Bron: gekopkalfsvlees.be] RECEPT (voor 4 personen) Maak de spruitjes schoon en halveer ze. Blancheer kort in gezouten...
INGREDIËNTEN 2 kommen van 6 liter water 3 kleine preien 1 grote selder 3 dikke ajuinen 4 grote wortelen 300 gr boerentenen (reuzenbonen) 1 savooikool 3 rapen 2 pastinaken 1 kg aardappelen 1 kg spruiten 1 kg rundsvlees 1 kg varkensvlees 1 hammetje 1 varkenspoot 1...
INGREDIËNTEN 600 gram gerijpt vlees van het West-Vlaams rood (1 groot stuk) 100 gram mascarpone 4 eetlepels mierikswortelsaus 5 eetlepels sojasaus boter fijngesneden gemengde verse kruiden: dragon, bieslook, oregano, platte peterselie peper en grof zeezout (brood) [Bron: weekend.knack.be] RECEPT (voor 4 personen) Begin met de saus...